Saturday, September 13, 2008

Seara de rugaciune la Biserica Muntele Sionului - 12.09.2008

Ohhh ce seara minunata!!! Pacat ca s-a terminat asa de repede. Daca toate seriile de rugaciune ar fii asa, eu cred cu tarie ca toti bolnavii s-ar ridica din patul lor si ar da slava lui Dumnezeu.

Cand esti in prezenta lui Dumnezeu nu simti cand trece timpul, ceasurile din biserica parca nu isi au locul acolo in fata.

Chiar duminica trecuta, la serviciul de seara in biserica Muntele Sionului din Baia Mare a predicat cu putere fratele Bumbar din Sighet, dar e pacat s-a oprit la ora 20:00 si asta pentru ca unii nu mai aveau parca rabdare sa stea pe scaun. Nici nu stau sa le zica pastorul mesajul de plecare ca ei deja sunt in blockstart de parca vor sa ia startul la 100m sprint. Nu ti se da nici o cununa daca iesi mai repede din biserica, ci din potriva, daca stai in rugaciune cat este har si alergi cu fratii alergarea ce buna pentru slava lui Dumnezeu.

De prea multe ori venim la biserica sa facem figuratie si sa stam numai la povesti cu prietenii. Cand vii la biserica trebuie sa-ti stabilesti niste prioritati, iar prima trebuie sa fie intalnirea ta cu Dumnezeu care este creatorul tau.

Fratilor am o mica rugaminte la voi, daca poate cineva sa-mi zica unde pot sa gasesc cantarile(in format .mp3 sau .flv) ce s-au cantat in aceasta seara?!?

No comments: