Tuesday, September 30, 2008

versetul zilei de azi 30-09-2008

Filipeni 4: 19 Şi Dumnezeul meu să îngrijească de toate trebuinţele voastre, după bogăţia Sa, în slavă, în Isus Hristos.

versetul zilei de azi 29-09-2008

Filipeni 4:13 Pot totul în Hristos, care mă întăreşte.

versetul zilei de azi 28-09-2008

Filipeni 4:12 Ştiu să trăiesc smerit, şi ştiu să trăiesc în belşug. În totul şi pretutindeni m'am deprins să fiu sătul şi flămînd, să fiu în belşug şi să fiu în lipsă.

versetul zilei de azi 27-09-2008

Filipeni 4:9 Ce aţi învăţat, ce aţi primit şi auzit dela mine, şi ce aţi văzut în mine, faceţi. Şi Dumnezeul păcii va fi cu voi.

versetul zilei de azi 26-09-2008

Filipeni 4:8 Încolo, fraţii mei, tot ce este adevărat, tot ce este vrednic de cinste, tot ce este drept, tot ce este curat, tot ce este vrednic de iubit, tot ce este vrednic de primit, orice faptă bună, şi orice laudă, aceea să vă însufleţească.

versetul zilei de azi 25-09-2008

Filipeni 4:7 Şi pacea lui Dumnezeu, care întrece orice pricepere, vă va păzi inimile şi gîndurile în Hristos Isus.

versetul zilei de azi 24-09-2008

Filipeni 4:6 Nu vă îngrijoraţi de nimic; ci în orice lucru, aduceţi cererile voastre la cunoştinţa lui Dumnezeu, prin rugăciuni şi cereri, cu mulţămiri.

versetul zilei de azi 23-09-2008

Filipeni 4:5 Blîndeţa voastră să fie cunoscută de toţi oamenii. Domnul este aproape.

Monday, September 22, 2008

versetul zilei de azi 22-09-2008

Ioan 8:28 Isus deci le-a zis: "Cînd veţi înălţa pe Fiul omului, atunci veţi cunoaşte că Eu sînt, şi că nu fac nimic dela Mine însumi, ci vorbesc după cum M'a învăţat Tatăl Meu.

versetul zilei de azi 21-09-2008

Galateni 4:28 Şi voi, fraţilor, ca şi Isaac, voi sînteţi copii ai făgăduinţei.

Saturday, September 20, 2008

versetul zilei de azi 20-09-2008

Isaia 56:3 Străinul care se alipeşte de Domnul, să nu zică: ,Domnul mă va despărţi de poporul Său!` Şi famenul să nu zică: ,Iată, eu sînt un copac uscat!`

Thursday, September 18, 2008

versetul zilei de azi 19-09-2008

Psalm 30:6 Cînd îmi mergea bine, ziceam: "Nu mă voi clătina niciodată!"

versetul zilei de azi 18-09-2008

Psalm 30:5 Căci mînia Lui ţine numai o clipă, dar îndurarea Lui ţine toată viaţa: seara vine plînsul, iar dimineaţa veselia.

versetul zilei de azi 17-09-2008

Psalm 30:4 Cîntaţi Domnului, voi cei iubiţi de El, măriţi prin laudele voastre Numele Lui cel Sfînt!

Wednesday, September 17, 2008

versetul zilei de azi 16-09-2008

Psalmi 30:3 Doamne, Tu mi-ai ridicat sufletul din locuinţa morţilor, Tu m'ai adus la viaţă din mijlocul celor ce se pogoară în groapă.

Tuesday, September 16, 2008

versetul zilei de azi 15-09-2008

Psalm 30:1 (Un psalm. O cîntare pentru sfinţirea Casei Domnului, făcută de David.) Te înalţ, Doamne, căci m'ai ridicat, şi n'ai lăsat pe vrăjmaşii mei să se bucure de mine.

Saturday, September 13, 2008

versetul zilei de azi 14-09-2008

Daniel 6:22 Dumnezeul meu a trimes pe îngerul Său şi a închis gura leilor, cari nu mi-au făcut niciun rău, pentrucă am fost găsit nevinovat înaintea Lui. Şi nici înaintea ta, împărate, n'am făcut nimic rău!"

Canta ca David



Una dintre cantarile mele preferate. GBU all.

Dumnezeu e taria mea - Tinerii Bis Harul Zalau la Cluj



Minunata cantare. GBU all!

Leaga-ne Doamne



O cantare foarte frumoasa pe care nu am auzit-o de mult in biserica. Ce bine ar fii daca am canta mai des cantarea asta.

E putere, e putere-Fratii de la Toflea



Isus e Domn in viata mea.

Mainile ridicam



Spre lauda lui Dumnezeu ridic mainile!

Eu nu ma tem



O cantare de lauda, si de imbarbatare. Cand esti in necaz, canta ca David, si Dumnezeu iti vine in ajutor.

Era Napoleon in muntii Alpi

ERA NAPOLEON IN MUNTII ALPI, SI SE LUPTA CU INVERSUNARE IMPOTRIVA DUSMANILOR LUI,IN SPATELE LUI ERA ATATA PAMANT,CASTIGAT PRIN PUTEREA BRATULUI SI ISCUSINTA MINTII,INCAT NU-L PUTEAI CUPRINDE CU OCHII.DAR IN ZIUA ACEEA ARMATA LUI NAPOLEON ERA COPLESITA DE PUTEREA DUSMANULUI,DISPERAT… NAPOLEON A INCEPUT SA STRIGE CATRE CEL CE DADEA SEMNALUL DE ATAC SI RETRAGERE,SPUNAND SA SUNE RETRAGEREA….GANDINDU-SE O CLIPA,ACEST OM SE INTOARCE CATRE NAPOLEON SI-I SPUNE ASA:”DOMNULE, DUPA ATATIA ANI DE LUPTA,SI FIECARE LUPTA INCUNUNATA CU BIRUINTA,EU NU MAI POT SUNA ASTAZI RETRAGEREA…PT CA NU MAI STIU SA SUN… RETRAGEREA”,VAZANDU-SI ARMATA ZDROBITA, IN PRAGUL DISPERARII NAPOLEON SPUNE SA SUNE CE STIE DAR SA SUNE CEVA…ATUNCI CU TROMPETA LA GURA,ACEST OM A INCEPUT SA SUNE CEEA CE STIA EL MAI BINE,”ATACATI,ATACATI,ATACATI”. ARMATA LUI NAPOLEON A CREZUT CA II VIN INTARIRI,SI INFLACARATI DE ACEAST GAND, RAZBOINICII EI,AU INCEPUT SA INAINTEZE LUPTAND CU VITEJIE,ARMATA DUSMANA A CREZUT CA LUI NAPOLEON II VIN INTARIRI,ASTFEL AU INCEPUT SA BATA INAPOI,AU INCEPUT SA FIE ZDROBITI,MOARTEA SI-A SCHIMBAT LOCUL DIN TABARA LUI NAPOLEON IN TABARA DUSMANA, INCAT MORTII LOR ERAU FARA NUMAR,PANA CAND STEAGUL LUI NAPOLEON FLUTURA MARET PESTE ACEL TINUT…TRAIM INTR-O LUME IN CARE NE LUPTAM MEREU IMPOTRIVA DUSMANULUI NOSTRU,SUNTEM COPLESITI DE PUTEREA LUI,SI SAGETIILE ASCUTITE SUNT INDREAPTATE CU PUTERE SI PRECIZIE SPRE NOI, SI ATUNCI, NE SIMTIM PIERDUTI…NE UITAM LA NOI SI NE DAM SEAMA CA NU SUNTEM INARMATI ASA CUM AR TREBUII ,SI ATUNCI INCEPEM SA BATEM RETRAGEREA…SPRE DEOSEBIRE DE SLUJITORUL LUI NAPOLEON, NOI,CA SLUJITORI A LUI DUMNEZEU SUNTEM ATAT DE OBISNUITI CU ACEST SUNET INCAT NU MAI STIM SA SUNAM DECAT RETRAGEREA…VRASMASUL NE STA INAINTE SI CU FIECARE LOVITURA NE OBLIGA SA FACEM UN PAS INAPOI…IAR ASTFEL SUNTEM PREDISPUSI PRABUSIRII…TOT CE VREA SATAN ESTE NU SA NE PRABUSIM,CI SA ACCEPTAM PRABUSIREA… …NUMAI ATUNCI ESTI INVINS CAND ACEPTI INFRANGEREA…DAR NOI CA SLUJITORI A LUI DUMNEAZEU,INFLACARATI MEREU DE DUHUL LUI CEL SFANT, CHIAR DACA NE PRABUSIM UNEORI,AUZIM MEREU DE SUS SEMNALUL: “ATACATI…ATACATI…ATACATI…:IN NUMELE LUI ISUS HRISTOS, NOI NE RIDICAM SI MERGEM MAI DEPARTE,PT CA NU MAI PRIVIM LA CARALE DE FIER A LUI SATAN,CI AVEM OCHII PIRONITI SPRE CARALE DE FOC ALE LUI DUMNEZEU,EL DOMNUL LUPTA PT NOI,CACI SUNTEM FII CELUI MAI DE SEAMA TATA…EL ESTE CU NOI PANA LA SFARSITUL RAZBOIULUI VIETII…SI-APOI INCUNUNATI CU GLORIE VOM STA CU EL LA MASA IN MAREA VESNICIE…”viata este un razboi continu,lumea este doar un front…dar eu sunt dusmanul impotriva caruia lupt….”

Ramona - Ce Mare Esti



O cantare foarte frumoasa pe care o canta si fratii de la Muntele Sionului Baia Mare. Pacat ca nu avem cantarea aceasta inregistrata cu grupul Faclia sau cu toata biserica.

Eu cred cu tarie ca dupa ce Dumnezeu o vindeca pe Lidia, vor inregistra aceasta cantare.

Seara de rugaciune la Biserica Muntele Sionului - 12.09.2008

Ohhh ce seara minunata!!! Pacat ca s-a terminat asa de repede. Daca toate seriile de rugaciune ar fii asa, eu cred cu tarie ca toti bolnavii s-ar ridica din patul lor si ar da slava lui Dumnezeu.

Cand esti in prezenta lui Dumnezeu nu simti cand trece timpul, ceasurile din biserica parca nu isi au locul acolo in fata.

Chiar duminica trecuta, la serviciul de seara in biserica Muntele Sionului din Baia Mare a predicat cu putere fratele Bumbar din Sighet, dar e pacat s-a oprit la ora 20:00 si asta pentru ca unii nu mai aveau parca rabdare sa stea pe scaun. Nici nu stau sa le zica pastorul mesajul de plecare ca ei deja sunt in blockstart de parca vor sa ia startul la 100m sprint. Nu ti se da nici o cununa daca iesi mai repede din biserica, ci din potriva, daca stai in rugaciune cat este har si alergi cu fratii alergarea ce buna pentru slava lui Dumnezeu.

De prea multe ori venim la biserica sa facem figuratie si sa stam numai la povesti cu prietenii. Cand vii la biserica trebuie sa-ti stabilesti niste prioritati, iar prima trebuie sa fie intalnirea ta cu Dumnezeu care este creatorul tau.

Fratilor am o mica rugaminte la voi, daca poate cineva sa-mi zica unde pot sa gasesc cantarile(in format .mp3 sau .flv) ce s-au cantat in aceasta seara?!?

versetul zilei de azi 13-09-2008

Psalm 27:11 Învaţă-mă, Doamne, calea Ta, şi povăţuieşte-mă pe cărarea cea dreaptă, din pricina vrăjmaşilor mei.
12 Nu mă lăsa la bunul plac al protivnicilor mei! Căci împotriva mea se ridică nişte martori mincinoşi, şi nişte oameni, cari nu suflă decît asuprire.
13 O! dacă n'aş fi încredinţat că voi vedea bunătatea Domnului pe pămîntul celor vii!...
14 Nădăjduieşte în Domnul! Fii tare, îmbărbătează-ţi inima, şi nădăjduieşte în Domnul!

versetul zilei de azi 12-09-2008

Psalmi 27:10 Căci tatăl meu şi mama mea mă părăsesc, dar Domnul mă primeşte.

versetul zilei de azi 11-09-2008

Psalmi 27:9 Nu-mi ascunde Faţa Ta, nu îndepărta cu mînie pe robul Tău! Tu eşti ajutorul meu, nu mă lăsa, nu mă părăsi, Dumnezeul mîntuirii mele!

versetul zilei de azi 10-09-2008

Psalmi 27:8 Inima îmi zice din partea Ta: "Caută Faţa Mea!" Şi Faţa Ta, Doamne, o caut!

versetul zilei de azi 9-09-2008

Psalmi 27:7 Ascultă-mi, Doamne, glasul cînd Te chiem: ai milă de mine şi ascultă-mă!

Saturday, September 6, 2008

versetul zilei de azi 8-09-2008

Isaia 6:3 Strigau unul la altul, şi ziceau: "Sfînt, sfînt, sfînt este Domnul oştirilor! Tot pămîntul este plin de mărirea Lui"!

versetul zilei de azi 7-09-2008

Isaia 12:4 şi veţi zice în ziua aceea: "Lăudaţi pe Domnul, chemaţi Numele Lui, vestiţi lucrările Lui printre popoare, pomeniţi mărimea Numelui Lui!

versetul zilei de azi 6-09-2008

Neemia 5:8 şi le-am zis: "Noi am răscumpărat, după puterea noastră, pe fraţii noştri Iudei, vînduţi neamurilor; şi voi să vindeţi pe fraţii voştri?

versetul zilei de azi 5-09-2008

Exodul 14:8 Domnul a împietrit inima lui Faraon, împăratul Egiptului, şi Faraon a urmărit pe copiii lui Israel. Copiii lui Israel ieşiseră gata de luptă.

versetul zilei de azi 4-09-2008

Exodul 22:5 Dacă cineva face stricăciune într-un ogor sau într'o vie, şi îşi lasă vita să pască pe ogorul altuia, să dea ca despăgubire cel mai bun rod din ogorul şi via lui.

versetul zilei de azi 3-09-2008

Exod 10:3 Moise şi Aaron s'au dus la Faraon, şi i-au zis: "Aşa vorbeşte Domnul, Dumnezeul Evreilor: ,Pînă cînd ai de gînd să nu vrei să te smereşti înaintea Mea? Lasă pe poporul Meu să plece, ca să-Mi slujească.

versetul zilei de azi 2-09-2008

Judecatori 10:14 Duceţi-vă şi chemaţi pe dumnezeii pe cari i-aţi ales; ei să vă izbăvească în vremea strîmtorării voastre!"

versetul zilei de azi 1-09-2008

2Imparati 10:16 şi a zis: "Vino cu mine, şi vei vedea rîvna mea pentru Domnul."

versetul zilei de azi 31-08-2008

2Timotei 1:5 Îmi aduc aminte de credinţa ta neprefăcută, care s'a sălăşluit întîi în bunica ta Lois şi în mama ta Eunice, şi sînt încredinţat că şi în tine.

versetul zilei de azi 30-08-2008

Iuda 1:1îndurarea, pacea şi dragostea să vă fie înmulţite.

versetul zilei de azi 29-08-2008

Exodul 6:1La început, Dumnezeu a făcut cerurile şi pămîntul.

versetul zilei de azi 28-08-2008

Geneza 1:1 La început, Dumnezeu a făcut cerurile şi pămîntul.